Full service internetmarketing

Na de Summerschool

Na de Summerschool

Overzicht aanbod mobiliteitsorganisaties per Rijksonderdeel

Ook na de Summerschool kun je verder op zoek naar wat jouw ambities zijn, wat jou energie geeft, waar jij je in wilt ontwikkelen of welke training jou verder kan helpen om je werk nog leuker te maken. Onderstaand vind je het aanbod van onze mobiliteitsorganisaties per Rijksonderdeel. Ga even terug naar jezelf!

EC O&P WORKFLOW

Deze informatie is bedoeld voor medewerkers werkzaam bij de ministeries en regionale rijksorganisaties, met uitzondering van Belastingdienst en Dienst Justitiële Inrichtingen en Rijkswaterstaat.

De workshops Passie & Plezier en Personal Branding zijn verzorgd door EC O&P Workflow. Wist je dat er nog meer workshops en trainingen zijn die EC O&P Workflow aanbiedt waarmee je verder op onderzoek uit kunt? Ook als je je oriënteert op je loopbaan of ander werk zoekt kun je bij EC O&P Workflow terecht.

Trainingen
De trainingen van EC O&P Workflow kunnen je helpen bij het ontdekken van bijvoorbeeld:

 • je sterke punten en kwaliteiten
 • de werkzaamheden waarvan je energie krijgt
 • hoe je om moet gaan met lastige gesprekssituaties
 • veranderingen die plaatsvinden in jouw vakgebied en huidige functie
 • wat jij kan bijdragen aan effectieve communicatie

Ga naar www.ubrijk.nl/producten-en-diensten/t/trainingen voor de trainingen voor medewerkers, gericht op het versterken van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, mobiliteit en loopbaanontwikkeling.

Mobiliteitstrajecten en loopbaanorientatie

Oriënteer je je op je loopbaan of zoek je naar ander werk? Dan kun je via EC O&P Workflow naast mobiliteitstrajecten, ook gebruik maken van losse instrumenten, zoals een loopbaanscan of assesments, jobmarketing of een onderzoek naar je inzetbaarheid. Ga hiervoor naar www.ubrijk.nl/loopbaan-en-ontwikkeling voor een aanbod van onze mobiliteitsdienstverlening en instrumenten.

Aan het cursus- en (trainings)aanbod van EC O&P zijn wel kosten verbonden. Bespreek met je leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.

Adviseurs
Kun je nog geen keuze maken, wil je weten hoe je één en ander bespreekbaar maakt met je leidinggevende of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via het Klantcontactcentrum van EC O&P: 070 - 700 05 23.

EMPLOYABILITY CENTER

Deze informatie is bedoeld voor medewerkers van de Belastingdienst.

De workshop ‘Haal het beste uit jezelf en je netwerk!’ is onder andere verzorgd door het Employability Center van de Belastingdienst. Wist je dat er nog meer workshops en trainingen zijn die het Employability Center aanbiedt waarmee je verder op onderzoekstocht kunt?

Workshops en trainingen
De workshops en trainingen van het Employability Center kunnen je helpen bij het ontwikkelen van:

 • jouw Personal brand (jij als merk)
 • je LinkedIn-profiel
 • je netwerkvaardigheden
 • je mondelinge- of schriftelijke sollicitatievaardigheden
 • wegwijs op de arbeidsmarkt zijn

Ook kun je individueel een traject volgen dat je helpt bij het ontdekken van jouw sterke punten en kwaliteiten, de werkzaamheden waarvan je energie krijgt en bij het inzicht te krijgen in de veranderingen die plaatsvinden in jouw vakgebied en huidige functie.

Voor het cursus- en trainingsaanbod en meer informatie ga je naar:
http://intranet.belastingdienst.nl/employability/employability-traject/

http://intranet.belastingdienst.nl/employability/workshop/

Aan het cursus- en (trainings)aanbod van het Employability Center zijn geen kosten verbonden. Bespreek met je leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.

Adviseurs
Kun je nog geen keuze maken, wil je weten hoe je één en ander bespreekbaar maakt met je leidinggevende of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs in jouw woon- of werkomgeving via employability.center@belastingdienst.nl of op telefoonnummer 088 - 155 18 33.

TEAM IDU

Deze informatie is bedoeld voor medewerkers van de Dienst Justitiële Inrichtingen.

De workshop ‘Haal het beste uit jezelf en je netwerk!’ is onder andere verzorgd door de mobiliteitsadviseurs van het team IDU van het SSC DJI. Wist je dat er nog meer workshops zijn die het team IDU aanbiedt waarmee je verder op onderzoek uit kunt? Verder kun je bij hen ook terecht voor individuele vragen rondom je eigen loopbaan.

Workshops en individuele begeleiding
De workshops en begeleiding van het team IDU kunnen je helpen bij:

 • het ontdekken van je sterke punten en kwaliteiten
 • het vinden van de werkzaamheden waarvan je energie krijgt
 • de ontwikkelingen van de huidige arbeidsmarkt
 • de veranderingen die plaatsvinden in jouw vakgebied en huidige functie
 • het ontdekken van je eigen inzetbaarheid: nu en in de toekomst
 • het arbeidsmarktklaar maken (dmv CV, brief, sollicitatievaardigheden en social media)
 • de begeleiding bij één van de SBF-arrangementen

Ga naar de HR-adviseur van je eigen locatie voor meer informatie of mail je vraag naar helpdeskidu@dji.minjus.nl.

Aan het cursus- en (trainings)aanbod van het team IDU zijn geen kosten verbonden. Bespreek met je leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.

Adviseurs
Kun je nog geen keuze maken, wil je weten hoe je één en ander bespreekbaar maakt met je leidinggevende of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs:
Hilde Binnekamp h.binnekamp@dji.minjus.nl 
Saskia de Bruine s.bruine@dji.minjus.nl 

CORPORATE DIENST RIJKSWATERSTAAT

Deze informatie is bedoeld voor medewerkers van Rijkswaterstaat.

De workshop ‘Haal het beste uit jezelf en je netwerk!’ is onder andere verzorgd door de Corporate Dienst van Rijkswaterstaat. Loopbaanontwikkeling is meer dan alleen carrière of promotie maken. Je bent ook bezig met je loopbaan als je je werkzaamheden uitbreidt. Of tot het inzicht komt dat je voorlopig nog vooruit kunt en mag in je huidige functie. Dat geldt ook als je nieuwe ervaringen opdoet in een afdelingsoverstijgend project, een tijdelijk klus ergens anders of als je een opleiding volgt.

Rijkswaterstaat wil je helpen het beste uit jezelf te halen. Je steunen in je loopbaanpad. En je te laten ontdekken hoe leuk én lonend het is om jezelf te ontwikkelen. Op het gebied van vitaliteit, loopbaanontwikkeling én leren en ontwikkelen zijn er volop kansen om met je toekomst aan de slag te gaan. Van workshops en trainingen tot coaching.

Meer weten? Kijk op het RWS-intranet:
Medewerkers > HRM > Mijn HRM > Functie & Loopbaan >
Loopbaanontwikkeling > Instrumenten loopbaanontwikkeling

Aan het cursus- en (trainings)aanbod van de Corporate Dienst van Rijkswaterstaat zijn geen kosten verbonden. Bespreek met je leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.

Adviseurs
Kun je nog geen keuze maken, wil je weten hoe je één en ander bespreekbaar maakt met je leidinggevende of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze inzetbaarheidsadviseurs. Kijk voor hun namen en contactgegevens op het RWS-intranet:
Medewerkers > HRM > Thema’s > Loopbaaninspiratie >Inzetbaarheidsadviseurs